lördag 16 november 2019

Aktiekväll i Uddevalla med börsens mest spännande bolag.

 

 Nu på tisdag den 19 november är du välkommen på en mycket intressant aktiekväll med två av landets bästa sparchanser.  Latour har ökat värdet med över 105 000 procent sedan börsintroduktionen 1986.  Spiltan har också en fantastisk historia och den som vill lära känna dessa bolag på hemmaplan har mycket att hämta. Dessutom bjuds alla på fika.

Klockan 18.30 start.  

 

Inbjudan

Aktieträff med Latour och Spiltan

Två intressanta investmentbolag besöker Uddevalla denna kväll. Latour presenteras av Anders Mörck och Niklas Larsson presenterar Spiltan.
Latour är ett investmentbolag som investerar främst på den nordiska marknaden och rörelsen utgår från sex affärsområden: Automotive, Handverktyg, Hydralik, Luftbehandling och Verkstadsteknik. Därutöver finns en börsportfölj som består av bolag inom ett flertal sektorer som industri, säkerhet och konsulting. Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg.
Spiltans verksamhet startade i Stockholm 1985 med premiesparklubben Galten med cirka 40 medlemmar som till största delen hade den gemensamma nämnaren att de studerade på I-linjen vid Linköpings Tekniska Högskola på 70-talet.Det satsade kapitalet på 40 000 kr dubblerades på ett år och Investment AB Spiltan bildades med ett kapital på totalt 200 00 kronor året därpå. Idag uppgår substansvärdet i Spiltan till lite drygt 4,5 miljarder kronor. Förutom investmentbolagsverksamheten driver företaget ett antal fonder riktade mot privatmarknaden.

Varmt välkommen!
Aktiespararna Uddevalla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar