söndag 11 augusti 2019

Misstänkte sexbrottsmiljardären Epstein har koppling till Uddevalla


Enligt Expressen har Eva Andersson-Dubin med maken Glenn varit nära vänner med  den misstänkte Jeffrey Epstein som tog sitt liv i fängelset i New York.  Tidningen uppger med hänvisning till amerikanska källor att Eva Andersson-Dubin som är känd läkare i New York hjälpte miljardären tillbaka till socitetskretsarna i New york när han lämnade fängelsen 2009. Deras vänskap användes för att få andra att inte döma honom för snabbt
I socitetskretsarna med Donald Trump, Bill Clinton och brittiska prins Andrew fanns också Eva Andersson. Hon blev känd som Fröken Sverige under 80 talet, arbetade en tid som modell men sadlade om till läkare. Efter läkarutbildning grundade hon en cancerklinik New york.
Paret Andersson-Dubin köpte 2006 Jaqqueline Kennedy Onassis tidigare exklusiva våning på Femte Avennyn i New York.
Expressens källor påstår också att Epstein och Andersson varit ett par under 1980-talet. Andersson ska skrivit ett intyg sedan Epstein lämnat fängelset. Paret säger sig har varit  hundra procents bekväma med att Epstein vistades i närheten av deras barn.New York Tims skriver att dr Anderson -Dubins intyg skulle antyda till andra att inte döma honom för snabbt.  Epstein uppges också ha donerat pengar till cancerklinken.

Arne Johnson, korrespondent

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar