måndag 28 maj 2018

Dags redvovisa japanresan

Nu har kommunledningen kommit hem från sin japanresa.  Fina bilder och ett intressant program enligt vad de berättar på Facebook.  Men vad får vi skattebetalare i Uddevalla ut av detta besök?  Vet att det är jubileum  för vänortsförbindelsen men behöver vi någon vänort på andra sidan jordklotet?  Nu är Uddevalla på kartan där borta kunde man höra.  Varför ska vi vara på deras karta?
Nyligen har ett gäng toppar varit på hårt kritiserat besök i Kanada för att studera integration. Hinner knappt hem innan det bär av till andra delar av världen.   Om någon  kommuntopp vill höra på den fina kören i Uddevalla kan man göra det på hemmaplan.
Vart bär det av nästa gång.  På Island har vi också en vänort.  Får samma gäng göra en "intressant och givande" utflykt dit.
Tycker verkligen alla uddevallabor att detta är väl använda pengar att skicka en kommundirektör och några politikertoppar till dessa avlägsna orter.  Inom kort är det ny regim i Uddevalla och då får den nya ledning göra om resan. Kommundirektörer kommer och går.
Får deltagarna förmånsbeskattning på denna utflykt som måste betraktas som ren semesterresa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar