lördag 10 mars 2018

Tjäna pengar på bråk i skolan


Några skolbarn i Lidköping fick för sig att dra fram en soffa i korridoren och entren för att spärra ingången. Ett antal elever satte sig sedan i soffan och vägrade gå därifrån. En lärare tog då en elev och bar iväg honom så att soffan kunde flyttas.  Nu kräver  elevombudsmannen kommunen på ett skadestånd hela 10 000 kr för kränkning av eleven.  Skolan och skolstyrelsen vägrar men återstår att se vad domstolen anser. 
För en tid sedan spottade en elev i Kinnatrakten en lärare i ansikten. Läraren tog eleven i armen och ledde ut honom ur klassrummet.  Domstolen dömde läraren att betala 20 000 kr i skadestånd till eleven.
Slutsatsen man kan dra av dessa fall är att elever enkelt kan tjäna sig en rejäl slant genom att bära sig illa åt i skolan.  Förr fanns  elever örfilar och till och med en risbastu när de bar sig illa åt. Nu får de belöning.

1 kommentar:

  1. Hej
    för alla behov av lån eller finansiering av projekt vänligen kontakta Mauro WHO me ACE för att hjälpa har även ett lån utan protokoll och detta på kort tid Sara.mauro61@gmail.com
    credit.financement65@gmail.com

    SvaraRadera