lördag 14 december 2013

Skärpning Västtrafik!!!

Skärpning Västtrafik är en befogad uppmaning. I torsdags gick jag in på Reseplaneraren för att kolla busstider från Torpterminalen till Göteborg under fredagen. Döm om min förvåning när jag finner att tidtabell för LÖRDAG DEN 13 DECEMBER dyker upp.  Men lördag är ju den 14 december och jag skulle åka fredag.  Nu gick bussen ändå på nästan utsatt tid i tabellen om jag bortser från dag och datum. Men om det nu inte varit Göteborg utan någon annan ort där det sällan går bussar så är det givetvis viktigt att kunna lita på Västtrafiks Reseplaneraren.
Jag sökte upp Västtrafiks lilla kontor i  Nils Ericsonsterminalen för att få besked om vad som gäller.  Där fanns ett 20 tal som stod i det lilla rummet för att vänta på sin tur. En enda kassa var öppen och där gick personal fram och tillbaka men ingen gjorde minsta antydan till att hjälpa till eller förstå att man inte vill vänta i halvtimmar för att få ett enkelt ärende uträttat.  Uruselt och flera gick därifrån i ren ilska och besvikelse. 
Har Västtrafik råd att hantera sina kunder på detta nonchalanta vis?  Ungefär som Ryanair beter sig mot sina flygresenärer. Men då handlar det om extremt lågpris som förlåter det mesta. Så är det inte med Västtrafik som upplyser om höjda taxor för att få trafiken att gå ihop.
Börja med att behandla kunderna med respekt är ett gott råd.
Vill du se bilden, dvs det meddelande jag fick, i större format så klicka på bilden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar