tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År med Bohus-Posten

Gott Nytt År
önskas alla läsare.
Dessa första månader med Bohus-Posten som nätupplaga har varit mycket spännande. I de gamla tryckta medierna kan man inte direkt utläsa hur många som läser olika artiklar även om vissa indikationer finns.  Men i den här webb-forman kan man direkt se antalet och det är spännande att se vad som intresserar.  Att bli miljonär är inte alls så intressant som jag trodde, kanske beror på att den som vill nå dit inte är beredd att ändra sitt dagliga pengaliv.  Att kritisera eller kommentera politikerna är mycket intressant och läsarsiffrorna går upp rejält. Likaså om man har synpunkter på tidningar, särskilt ortens egen Bohusläningen. Spelar inte så stor roll om det är ris eller ros, intresset för kommentarer är stort.
Men i dagens Bohusläningen ser jag att det krävs  sex och bara bröst för att nå rekord. En liten tecknad bild från skärgården gjorde artikeln fick rekordmånga läsare. Alltså funderar jag på hur jag ska få in detta moment i mina artiklar. Förslag välkomnas.
Det tar tid att få fart på en ny tidning eller kanal och jag är mer än nöjd över att ha så många läsare som dagligen kollar denna sida. Fortsätt med det och vi  ska satsa på en rad nyheter nästa år.
Sen vill jag ha svar från Roland Utbult, min fråga från oktober "Var är mina pengar".  Jag behöver dem nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar