fredag 29 november 2013

Ny vd för Västsvenska Turistrådet utsedd


 Fredrik Linden ny vd för Västsvenska Turistrådet'¨


 Fredrik Lindén heter den nye vd:n för Västsvenska turistrådet. Styrelsen och de anställda har haft olika meningar om vem som skulle få jobbet men nu segrade styreslens förslag
.Lindén är 51 år och har en bakgrund inom Sveriges Exportråd och jobbat på ledande poster i olika delar av världen.
'-Det är en oerhört spännande bransch i en spännande region med stor betydelse och goda utvecklingsmöjligheter säger Fredrik Linden till tidningen Travel Report.
 - Fredrik har många år av framgångsrikt ledarskap med sig. Med sin breda kompetens är han rätt person att leda bolaget in i framtiden, säger Britt-Marie Andrén Karlsson, ordförande i Västsvenska Turistrådet till samma tidning.Målet är att Västra Götaland ska vara Skandinaviens mest besökta, uppskattade och inkomstbringande turismregion.
 -  Det är i hög grad Västsvenska Turistrådet som ska driva den utvecklingen, i samverkan med branschföretag och olika samarbetsparter. Det handlar förstås om marknadsföring, men minst lika mycket om affärs- och kunskapsutveckling. Med sin bakgrund har Fredrik Lindén en stabil grund för detta, säger Britt-Marie Andrén Karlsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar